Rådgivning og Skoleforløb

Træning af arbejdshukommelsen og koncentrationen

Hukommelsesleg FLEX er et veldokumenteret online træningsprogram som forbedrer arbejdshukommelsen betydeligt.
Hukommelsesleg FLEX er for børn, som trænger til at træne arbejdshukommelsen eller som har koncentrationsbesvær. Programmet er udviklet af forskere og har fået rigtig gode resultater.

Vil du vide mere om programmet?

Book en plads her! Når du har betalt skriver vi til dig og aftaler en dato for, hvornår i kan begynde.

Du er også velkommen til at skrive til mig, så aftaler vi et telefonmøde, og får afklaret om programmet er noget for dit barn.

Pris: 1495 kr

Pris: 1495 krtext”>

God i skolens online lektiekursus

Lær dit barn at lave lektier på en måde som giver succes og skoleglæde – uden dyr lektiehjælp.
Lektiekurset er for dig, der ønsker at dit barn får succes med lektielæsningen. Kurset guider dig trin for trin igennem tilrettelæggelse af en lektiestrategi og lektierutine tilpasset dit barn og Jeres familie. Kursets formål er at give dit barn gode arbejdsvaner, som han kan tage med sig i skolen og i livet.

Ja tak, jeg vil gerne købe Lektiekurset- klik her.

Læs meget mere om Lektiekurset her

Ønsker du et personligt lektiekursus? For dig selv eller en gruppe forældre i klassen? – Send mig en besked og jeg sender et tilbud. 

Pris: 625 kr

3 kopper kaffe – et personligt vejledningsforløb

Lærervejledning er skolehjælp over 3 samtaler med mig over en kop kaffe, et sted i byen, hjemme hos mig på Østerbro eller hjemme hos dig. Vi taler om det, som optager dig, i forhold til dit barn. Sammen finder vi frem til, hvad det er, som fastholder ham eller hende i skolen.

Vi sætter sammen et mål for dit barn, og jeg viser dig, hvordan dig du kommer i mål. Vi følger op, justerer og evaluerer og til slut kigger vi fremad.

Jeg vil gerne have lærervejledning – send en besked og vi booker første møde

Læs meget mere om lærervejledning her

Pris: 2200 kr
Opfølgning: 700 kr

Matematiktest hjemme hos dig

Matematiktest en komplet matematikfaglig vurdering af dit barn. Den er for dig, som ønsker at vide præcis, hvor dit barns styrker og svagheder er inden for matematikken. Den er for dig, som ønsker at vide præcis, hvordan du støtter dit barn i at blive bedre til matematik.

Jeg vil gerne have matematiktestet mit barn – send mig en besked og vi finder en tid

Læs meget mere om matematiktest her

Pris: 2500 kr

Telefon rådgivning

Vi taler sammen i 30 minutter om det som er svært for dit barn.

Telefonrådgivningen er for dig, som gerne vil have hurtige specifikke råd, som vil hjælpe dit barn til større succes.
I løbet af samtalen vil jeg lytte til din bekymring og vejlede dig i, hvordan du og dit barn kommer videre.

Jeg vil gerne have telefonrådgivning – send mig en besked og vi finder et tidspunkt

Pris: 300 kr

Forælderworkshops og oplæg for skoler

Workshops, forløb og oplæg som leder forældre i gennem den process det kræver at blive en skoleforælder, som forstår skolens krav, aktivt støtter op om dens værdier og deltager i skolelivet på en måde der er gavnlig for klassens trivsel. Gennem oplæg, workshops og reflektion guider vi kommende og nuværende skoleforældre i gennem denne process. Målet er at ende op med en gensidigt forpligtende underskreven aftale, som bygger på jeres skoles værdier og retningslinier for det gode skole-hjemsamarbejde.

Jeg laver workshops, kurser og foredrag efter aftale, det betyder at vi fælles bliver enige om, emne, varighed og pris.

Læs mere her!

Ring på 26462162 og hør nærmere.

Send mig en besked ved at klikke her.

Glæder mig til at høre fra dig.

 

Udtalelser

 • Maria Baldus har hjulpet vores søn, og os forældre, til at finde vej gennem lektier, koncentrationsbesvær, skoleskift – og deraf frustrationer hos os alle. Nu er det ikke længere en uoverkommelig opgave at lave lektier, at koncentrere sig og holde motivationen oppe. Hendes råd er konkrete og brugbare, og tager udgangspunkt i barnets (og forældrenes) situation. Hun viser en forståelse og indsigt gennem samtalerne jeg har haft med hende, som er både givende og positiv. Jeg vil til hver en tid anbefale Maria Baldus, som rådgiver for forældre med børn der har det svært i skolen.

  Anonym

 • Det har været en fornøjelse at se, hvordan Maria med sin forståelse for det individuelle barn, har formået at nå ud til alle og møde dem lige præcis der hvor de er og på det niveau de er. Styrke ligger på alle forskellige niveauer og det gør Marias også. Hun er på alle måder en grundig og rummende lærer som er svær ikke at holde af.

  Mor Gentofte

 • Du har været en kæmpe støtte for min søn, du formår virkelig at løfte standarden for læring.

  Mor Hellerup

 • Maria er nærværende og god til kontinuerligt at holde os forældre orienteret om processen i timerne og elevernes fremgang.

  Christina 3. Klasses mor

 • Kære Maria.
  Mange tak for din store støtte. Du har udvist empati samt været lyttende og konstruktiv i forbindelse med vores søn. Det er en svær opgave, at arbejde med en dreng der er skoletræt og som betvivler sin faglige kunnen. Vi føler, at vi har fået nogle meget konkrete redskaber, links til nyttige apps og bøger, samt detaljeret referater. Dette har gjort det håndgribeligt og overkommeligt at få opbygget en plan for hverdagen. En plan hvor både lektielæsning og daglige opgaver har hjulpet os godt på vej. Vi ved, at vi får brug for dig igen, når første fase er blevet til en god rutine.
  Mange tak for nu.

  Hilsen os forældre til en dreng på 8 år

 • Efter 3 samtaler med Maria har jeg fået organiseret min datters tid omkring lektier. Det har givet mig et overblik og den dårlige samvittighed er væk. Skynd dig nu at lav det, så skal du læse osv. var en del af hverdagen og en anelse stressende for os begge. Det er nu blevet til en hyggelig stund uden brok og der er nu tid til at samle op i de emner, hvor det er nødvendigt.

  Irene