Træning af arbejdshukommelsen – her er løsningen!

Hukommelsestræning – her er et konkret værktøj

Trænger dit barn til at få trænet arbejdshukommelsen? Det kan være han eller hun har koncentrationsbesvær, fået konstateret dårlig arbejdshukommelse eller bare trænger til at blive bedre til at løse opgaver.

Hos God i Skolen tilbyder vi et kursus i træning af arbejdshukommelsen. Kurset indeholder samtaler med fokus på at optimere læring for børn med dårlig arbejdshukommelse samt et online træningsprogram til træning af arbejdshukommelsen. Online programmet er et fantastisk værktøj til træning af  arbejdshukommelsen og koncentrationen. Det er intensiv og effektiv træning som virker.

Er du forælder til et barn med koncentrationsbesvær eller dårlig arbejdshukommelse? Og brænder du for at hjælpe dit barn hjemme fra, så er det muligt med vores arbejdshukommelseskursus. Kurset tager dig som forælder i hånden, og gennem samtaler om læringsvaner og arbejdshukommelse bliver du klædt på til at forstå, hvordan dårlig arbejdshukommelse påvirker læring og trivsel i skolen. Dit barn vil samtidig få adgang til et veldokumenteret og velafprøvet online træningsprogram til træning af arbejdshukommelse og koncentration. Det hedder Hukommelsesleg Flex.

Resultatet er det hele værd

Vi kan give dit barn adgang til et online træningsprogram, der har vist rigtig gode resultater. Det kræver blot 5 til 7 ugers arbejde med 25-40 minutters træning 4-5 gange, og så kan dit barns tilgang til skolen ændres radikalt. Programmet er forskningsbaseret og med løbende tilpasset sværhedsgrad. Så programmet kan ikke sammenlignes med de forskellige apps og spil, der kan købes på nettet. Afvikling af træningsprogrammet foregår selvfølgelig under kyndig vejledning af Maria Baldus. Vi booker pladser efter først til mølle princippet og kan lige nu tilbyde en træningperiode til 1495 kr.

JA, tak jeg vil gerne booke et 5 ugers forløb til træning af arbejdshukommelsen/koncentrationen, klik her!

Jeg vil gerne læse mere om Hukommelsesleg Flex, klik her!

Hvad indeholder 5 ugers forløbet?

• Indledende samtale med Maria eller Thomas Baldus, med udgangspunkt i dit barns særlige skolemæssige udfordringer. Vi afklarer sammen, hvordan dårlig arbejdshukommelse påvirker dit barn, og hvordan du hjemme kan støtte op om at bedre læring.
  • Eksklusivt online træningsprogram som tidligere kun har været solgt til skoler
  • Data materiale om dit barns progression
  • Midvejsevaluering, med fokus på de fremskridt i måtte opleve hjemme og mulighed for at drøfte det som stadig er svært.
  • Evalueringssamtale
  • Mulighed for at ringe til Maria eller Thomas Baldus hvis der opstår spørgsmål
  • Pris 1495kr.

Hvad er resultatet af træningen og kurset?

• Bedre forståelse af dårlig arbejdshukommelse
  • Bedre forståelse af dit barns arbejdsvaner
  • Bedre arbejdshukommelse
  • Bedre til at læse
  • Bedre koncentration og struktur i opgaveløsning
  • Mere selvtillid i forhold til at løse skoleopgaver
  • Redskaber til at støtte barnet med dårlig arbejdshukommelse i hjemmet

Mere om arbejdshukommelsen:

Har dit barn dårlig arbejdshukommelse eller koncentrationsbesvær?

En stor gruppe elever har i dag en dårlig arbejdshukommelse (deribland alle børn der har ADHD). Hvis dit barn er en af dem vil du sikkert gerne hjælpe dem til at blive god i skolen alligevel, og det er bestemt muligt, men kræver også en ekstra indsats af dig og dit barn.

Den store opgave er at få viden ind i dit barns langtidshukommelse. Der bliver det nemlig liggende, selvom det skal friskes op med mellemrum – ligesom for os andre.

Børn med dårlig arbejdshukommelse skal brug 1 – 4 gange så meget arbejde på at få viden igennem arbejdshukommelse og ind i langtidshukommelsen. Arbejdshukommelsen er en flaskehals og jo smallere den er jo længere tid tager det at arbejde viden ind i langtidshukommelsen.

Jeg har før skrevet om dårlig arbejdshukommelse det kan du læse om her og her.

Derfor er det sværere at lære når man har dårlig arbejdshukommelse

Her er en groft forenklet illustration – det tager bare længere tid at lære, men dit barn har IKKE lavere IQ på grund af lavere arbejdshukommelse. Og vi kender til flere børn med dårlig arbejdshukommelse der er kommet på universitetet – hvis det skulle være dit barns højeste ønske…

Målrettet og kontinuerlig træning af arbejdshukommelsen kan hjælpe

Træning kan udvide kapaciteten, og hjælpe dit barn med at finde troen på, at han eller hun kan huske.
Vi er sikre på, at jeres barn og I selv vil synes, at prisen er ubetydelig om fem år, når I ser tilbage på effekten. 1499kr er ikke meget for at øge hastigheden på indlæring, motivationen der følger og troen på, med en ekstra indsats, at kunne lære det samme som de andre i klassen.

Vi forbereder og evaluerer dit barns progression som en del af forløbet på God i skolen.

Skriv på maria@godiskolen.dk og book et forløb. Der er begrænsede antal forløb, der kan være igang på samme tid – så det er først-til-mølle. Vi er selvfølgelig også altid klar på en snak om produktet, og du er velkommen til at ringe på 50871603 og høre nærmere.