Træning af arbejdshukommelsen – her er løsningen!

Hukommelsestræning – her er et konkret værktøj

Trænger dit barn til at få trænet arbejdshukommelsen? Det kan være han eller hun har koncentrationsbesvær, fået konstateret dårlig arbejdshukommelse eller bare trænger til at blive bedre til at løse opgaver.

Hos God i Skolen er vi stolte af at være blevet forhandlere af et fantastisk værktøj til træning af  arbejdshukommelsen og koncentrationen. Det er intensiv og effektiv træning som virker. 

Nu kan du købe et veldokumenteret og velafprøvet online træningsprogram til træning af arbejdshukommelse og koncentration. Det hedder hukommelsesleg FLEX og er udviklet af MVnordic, som tidligere kun har solgt det til skoler. Men nu har God i Skolen fået muligheden for at forhandle det til private.

Resultatet er det hele værd

Vi kan give dit barn adgang til et online træningsprogram, der har vist rigtig gode resultater. Det kræver blot 5 ugers arbejde med 25-40 minutters træning 4-5 gange om ugen i 5-7 uger, og så kan dit barns tilgang til skolen ændres radikalt. Programmet er forskningsbaseret og med løbende tilpasset sværhedsgrad. Så programmet kan ikke sammenlignes med de forskellige apps og spil der kan købes på nettet. Kurset foregår selvfølgelig under kyndig vejledning af Maria Baldus. Vi booker pladser efter først til mølle princippet og kan lige nu tilbyde en træningperiode til 1495 kr.

JA, tak jeg vil gerne booke et 5 ugers forløb til træning af arbejdshukommelsen/koncentrationen, klik her!

Jeg vil gerne læse mere om hukommelsesleg FLEX, klik her!

 

Hvad indeholder 5 ugers forløbet?

 • Indledende samtale med Maria eller Thomas Baldus
 • Eksklusivt online træningsprogram som tidligere kun har været solgt til skoler
 • Data materiale om dit barns progression
 • Mulighed for at ringe til Maria eller Thomas Baldus hvis der opstår spørgsmål
 • Pris 1495kr.

Hvad er resultatet af træningen?

 • Bedre arbejdshukommelse
 • Bedre til at læse
 • Bedre koncentration og struktur i opgaveløsning
 • Mere selvtillid i forhold til at løse skoleopgaver

JA, tak jeg vil gerne booke et 5 ugers forløb til træning af arbejdshukommelsen/koncentrationen, klik her!

Vil du læse om succeshistorierne efter træning af arbejdshukommelsen og koncentrationen med hukommelsesleg FLEX? Klik her!

 

Mere om arbejdshukommelsen:

Har dit barn dårlig arbejdshukommelse eller koncentrationsbesvær?

En stor gruppe elever har i dag en dårlig arbejdshukommelse (deribland alle børn der har ADHD). Hvis dit barn er en af dem vil du sikkert gerne hjælpe dem til at blive god i skolen alligevel, og det er bestemt muligt, men kræver også en ekstra indsats af dig og dit barn.

Den store opgave er at få viden ind i dit barns langtidshukommelse. Der bliver det nemlig liggende, selvom det skal friskes op med mellemrum – ligesom for os andre.

Børn med dårlig arbejdshukommelse skal brug 1 – 4 gange så meget arbejde på at få viden igennem arbejdshukommelse og ind i langtidshukommelsen. Arbejdshukommelsen er en flaskehals og jo smallere den er jo længere tid tager det at arbejde viden ind i langtidshukommelsen.

Jeg har før skrevet om dårlig arbejdshukommelse det kan du læse om her og her.

Derfor er det sværere at lære når man har dårlig arbejdshukommelse

Her er en groft forenklet illustration – det tager bare længere tid at lære, men dit barn har IKKE lavere IQ på grund af lavere arbejdshukommelse. Og vi kender til flere børn med dårlig arbejdshukommelse der er kommet på universitetet – hvis det skulle være dit barns højeste ønske…

Målrettet og kontinuerlig træning af arbejdshukommelsen kan hjælpe

Træning kan udvide kapaciteten og hjælpe dit barn med at finde troen på at det kan huske.
Vi er sikre på at jeres barn og I selv vil synes at prisen er ubetydelig om fem år når I ser tilbage på effekten, 1499kr er ikke meget for at øge hastigheden på indlæring, motivationen der følger og troen på, med en ekstra indsats, at kunne lære det samme som de andre i klassen.

Vi forbereder og evaluerer dit barns progression som en del af forløbet på God i skolen.

Skriv på maria@godiskolen.dk og book et forløb. Der er begrænsede antal forløb, der kan være igang på samme tid – så det er først-til-mølle. Vi er selvfølgelig også altid klar på en snak om produktet, og du er velkommen til at ringe på 50871603 og høre nærmere.

JA, tak jeg vil gerne booke et 5 ugers forløb til træning af arbejdshukommelsen/koncentrationen, klik her!

Udtalelser

 • Maria Baldus har hjulpet vores søn, og os forældre, til at finde vej gennem lektier, koncentrationsbesvær, skoleskift – og deraf frustrationer hos os alle. Nu er det ikke længere en uoverkommelig opgave at lave lektier, at koncentrere sig og holde motivationen oppe. Hendes råd er konkrete og brugbare, og tager udgangspunkt i barnets (og forældrenes) situation. Hun viser en forståelse og indsigt gennem samtalerne jeg har haft med hende, som er både givende og positiv. Jeg vil til hver en tid anbefale Maria Baldus, som rådgiver for forældre med børn der har det svært i skolen.

  Anonym

 • Det har været en fornøjelse at se, hvordan Maria med sin forståelse for det individuelle barn, har formået at nå ud til alle og møde dem lige præcis der hvor de er og på det niveau de er. Styrke ligger på alle forskellige niveauer og det gør Marias også. Hun er på alle måder en grundig og rummende lærer som er svær ikke at holde af.

  Mor Gentofte

 • Du har været en kæmpe støtte for min søn, du formår virkelig at løfte standarden for læring.

  Mor Hellerup

 • Maria er nærværende og god til kontinuerligt at holde os forældre orienteret om processen i timerne og elevernes fremgang.

  Christina 3. Klasses mor

 • Kære Maria.
  Mange tak for din store støtte. Du har udvist empati samt været lyttende og konstruktiv i forbindelse med vores søn. Det er en svær opgave, at arbejde med en dreng der er skoletræt og som betvivler sin faglige kunnen. Vi føler, at vi har fået nogle meget konkrete redskaber, links til nyttige apps og bøger, samt detaljeret referater. Dette har gjort det håndgribeligt og overkommeligt at få opbygget en plan for hverdagen. En plan hvor både lektielæsning og daglige opgaver har hjulpet os godt på vej. Vi ved, at vi får brug for dig igen, når første fase er blevet til en god rutine.
  Mange tak for nu.

  Hilsen os forældre til en dreng på 8 år

 • Efter 3 samtaler med Maria har jeg fået organiseret min datters tid omkring lektier. Det har givet mig et overblik og den dårlige samvittighed er væk. Skynd dig nu at lav det, så skal du læse osv. var en del af hverdagen og en anelse stressende for os begge. Det er nu blevet til en hyggelig stund uden brok og der er nu tid til at samle op i de emner, hvor det er nødvendigt.

  Irene