Matematiktest: Få en komplet matematikfaglig vurdering af dit barn

Vil du vide præcis, hvad dit barn kan og ikke kan?

Gå direkte til priser

Matematiktest er for dig, som ønsker at vide præcis, hvor dit barns styrker og svagheder er inden for matematikken. Den er for dig, som ønsker at vide præcis, hvordan du støtter dit barn i at blive bedre til matematik. Den er for dig, som vil vide præcis, hvad læreren ved om dit barn. Den er for dig, der vil støtte dit skolebarn på en måde der virker. 

Jeg har testet mange elever

Jeg har stor erfaring fra folkeskolen med at udføre og analysere matematiktest. Jeg har brugt netop denne type test på alle mine elever, i led med at finde ud af, hvordan jeg kunne støtte den enkeltes videre læring. Jeg har ligeledes stor erfaring med at videregive resultaterne til forældre på en brugbar måde. Jeg gør det sådan, at du som forældre ved, hvilke opgaver, som støtter netop dit barn i at komme videre med det, som er sværest.

Læs mere om mig og det jeg står for.

maria

Sådan foregår matematiktesten

Når jeg tester foregår det altid hjemme hos Jer, hvor der er tryggest. Og det vil altid starte med en samtale om jeres barn, hvor jeg stiller nogle spørgsmål. Det er for at jeg lærer lidt om Jer og jeres barn og jeres familie. På den måde kan jeg bedst hjælpe Jer videre. Det er lige så vigtigt for mig at jeres barn får succes, som det er for Jer.

I er velkomne til at skrive til mig først, og høre nærmere, det kan gøres her.

Matematiktesten tager typisk en time, og de fleste børn kan godt lide at lave den. Det er nemlig overskuelige opgaver i flotte farver. Når jeg er færdig med at teste, kører jeg hjem og retter den, og så mødes vi igen til en snak om jeres barn og hans eller hendes matematikfaglige ståsted.

Det får du

Med en matematiktest får du:

 • Et præcist øjebliksbillede af dit barns matematikfaglige ståsted.
 • Mulighed for at sammenligne dit barn med andre børn på samme klassetrin i Danmark.
 • En lærers gennemgang af dit barns faglighed.
 • Viden om præcis, hvad du kan arbejde med hjemme som bedst muligt støtter dit barn.
 • Forslag til hvordan du arbejder med de områder som dit barn mangler træning i.
 • Viden om hvor en lektiehjælper fx skal tage fat i forhold til dit barn.

 

Med en matematiktest får du ikke:

 • En lektiehjælper
 • En lærer som kommer og løfter dit barns faglighed

Hvis du vil vide mere så kan du læse om de forskellige former for hjælp jeg tilbyder her

Test mit barn – send mig en besked og jeg vender tilbage lynhurtigt

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her, og få mine 5 bedste skolevaner helt gratis i din indbakke

Jeg hjælper dig give dit skolebarn støtte der virker!

Maria Baldus

God i skolen

Udtalelser

 • Maria Baldus har hjulpet vores søn, og os forældre, til at finde vej gennem lektier, koncentrationsbesvær, skoleskift – og deraf frustrationer hos os alle. Nu er det ikke længere en uoverkommelig opgave at lave lektier, at koncentrere sig og holde motivationen oppe. Hendes råd er konkrete og brugbare, og tager udgangspunkt i barnets (og forældrenes) situation. Hun viser en forståelse og indsigt gennem samtalerne jeg har haft med hende, som er både givende og positiv. Jeg vil til hver en tid anbefale Maria Baldus, som rådgiver for forældre med børn der har det svært i skolen.

  Anonym

 • Det har været en fornøjelse at se, hvordan Maria med sin forståelse for det individuelle barn, har formået at nå ud til alle og møde dem lige præcis der hvor de er og på det niveau de er. Styrke ligger på alle forskellige niveauer og det gør Marias også. Hun er på alle måder en grundig og rummende lærer som er svær ikke at holde af.

  Mor Gentofte

 • Du har været en kæmpe støtte for min søn, du formår virkelig at løfte standarden for læring.

  Mor Hellerup

 • Maria er nærværende og god til kontinuerligt at holde os forældre orienteret om processen i timerne og elevernes fremgang.

  Christina 3. Klasses mor

 • Kære Maria.
  Mange tak for din store støtte. Du har udvist empati samt været lyttende og konstruktiv i forbindelse med vores søn. Det er en svær opgave, at arbejde med en dreng der er skoletræt og som betvivler sin faglige kunnen. Vi føler, at vi har fået nogle meget konkrete redskaber, links til nyttige apps og bøger, samt detaljeret referater. Dette har gjort det håndgribeligt og overkommeligt at få opbygget en plan for hverdagen. En plan hvor både lektielæsning og daglige opgaver har hjulpet os godt på vej. Vi ved, at vi får brug for dig igen, når første fase er blevet til en god rutine.
  Mange tak for nu.

  Hilsen os forældre til en dreng på 8 år

 • Efter 3 samtaler med Maria har jeg fået organiseret min datters tid omkring lektier. Det har givet mig et overblik og den dårlige samvittighed er væk. Skynd dig nu at lav det, så skal du læse osv. var en del af hverdagen og en anelse stressende for os begge. Det er nu blevet til en hyggelig stund uden brok og der er nu tid til at samle op i de emner, hvor det er nødvendigt.

  Irene