Lærervejledning: Få hjælp af en lærer over 3 kopper kaffe

Et personligt vejledningsforløb som giver dig støtte, der virker for dit skolebarn.

Lærervejledning er for dig som ikke forstår, hvorfor dit barn ikke får mere ud af skolen end han eller hun gør. Det er for dig, som ønsker at vide, hvad det er som fastholder dit barn et sted, hvor han ikke lærer det han burde. Lærervejledning er for dig som, gerne vil vide præcis, hvordan du kan hjælpe dit barn få mere succes i skolen. 

Lærervejledning er 3 samtaler med mig over en kop kaffe, et sted i byen, hjemme hos mig på Østerbro eller hjemme hos dig. Vi taler om det som optager dig, i forhold til dit barn. Sammen finder vi frem til, hvad det er som fastholder ham eller hende i skolen.

Vi sætter sammen et mål for dit barn, og jeg viser dig, hvordan dig du kommer i mål. Vi følger op, justerer og evaluerer og til slut kigger vi fremad.

maria baldus - godiskolen

Læs mere om mig og hvad jeg står for

Jeg siger sandheden og har værktøjerne til at komme videre

Lærervejledning er en fantastisk måde at komme ind til kernen af, hvad det er som gør at dit barn er på en bestemt måde i skolen. Det er også en god måde at finde frem til, hvordan du som forældre kan tage kontrollen over, hvor god dit barn bliver i skolen.

Men i den process er vi nødt til at tale om den måde i er sammen på i jeres familie. Nogle gange kommer man nemlig som forældre til at gøre en masse i kærlighed til sit barn som gør at skolen bliver et svært sted at være. Jeg vil sige min ærlige mening om det du som forældre gør der virker og også det som ikke virker for dit barn. Men jeg vil også give dig nogle retningslinjer og praktiske øvelser du kan lave med dit barn, sådan at den måde i er sammen på hjemme støtter det som barnet skal i skolen bedre. Jeg glæder mig til at hjælpe dit barn. At dit barn får succes i skolen er lige så vigtigt for mig, som det er for dig.

Jeg vil gerne have lærervejledning – send mig en besked og jeg vender tilbage lynhurtigt

Du er også velkommen til at skrive til mig først og høre nærmere, det kan gøres her.

Det får du

Med lærervejledning får du:

 • En læreres sparring på dit barns skolesituation
 • En lærer som guider dig igennem, hvordan du kan ændre nogle vaner hjemme og give dit barn mere succes i skolen.
 • Viden om, hvordan dit barns vaner og opførsel påvirker, hvor meget han lærer.
 • Værktøjer og praktiske øvelser i kan udføre hjemme,
 • Gode forslag til, hvordan i kommer videre med at gøre jeres barn god i skolen.

Med lærervejledning får du ikke:

 • En som kan få skolen til at ændre noget
 • En som synes alt er skolens ansvar
 • En let opgave
 • Viden om dit barn, hvor fokus kun er på styrkerne

Hvis du vil vide mere, kan du læse om de forskellige former for hjælp jeg tilbyder her.

Jeg vil gerne have lærervejledning – send en besked og book et forløb

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her, og få mine 5 bedste skolevaner helt gratis i din indbakke

Jeg hjælper dig give dit skolebarn støtte der virker!

Maria Baldus

God i skolen

Udtalelser

 • Maria Baldus har hjulpet vores søn, og os forældre, til at finde vej gennem lektier, koncentrationsbesvær, skoleskift – og deraf frustrationer hos os alle. Nu er det ikke længere en uoverkommelig opgave at lave lektier, at koncentrere sig og holde motivationen oppe. Hendes råd er konkrete og brugbare, og tager udgangspunkt i barnets (og forældrenes) situation. Hun viser en forståelse og indsigt gennem samtalerne jeg har haft med hende, som er både givende og positiv. Jeg vil til hver en tid anbefale Maria Baldus, som rådgiver for forældre med børn der har det svært i skolen.

  Anonym

 • Det har været en fornøjelse at se, hvordan Maria med sin forståelse for det individuelle barn, har formået at nå ud til alle og møde dem lige præcis der hvor de er og på det niveau de er. Styrke ligger på alle forskellige niveauer og det gør Marias også. Hun er på alle måder en grundig og rummende lærer som er svær ikke at holde af.

  Mor Gentofte

 • Du har været en kæmpe støtte for min søn, du formår virkelig at løfte standarden for læring.

  Mor Hellerup

 • Maria er nærværende og god til kontinuerligt at holde os forældre orienteret om processen i timerne og elevernes fremgang.

  Christina 3. Klasses mor

 • Kære Maria.
  Mange tak for din store støtte. Du har udvist empati samt været lyttende og konstruktiv i forbindelse med vores søn. Det er en svær opgave, at arbejde med en dreng der er skoletræt og som betvivler sin faglige kunnen. Vi føler, at vi har fået nogle meget konkrete redskaber, links til nyttige apps og bøger, samt detaljeret referater. Dette har gjort det håndgribeligt og overkommeligt at få opbygget en plan for hverdagen. En plan hvor både lektielæsning og daglige opgaver har hjulpet os godt på vej. Vi ved, at vi får brug for dig igen, når første fase er blevet til en god rutine.
  Mange tak for nu.

  Hilsen os forældre til en dreng på 8 år

 • Efter 3 samtaler med Maria har jeg fået organiseret min datters tid omkring lektier. Det har givet mig et overblik og den dårlige samvittighed er væk. Skynd dig nu at lav det, så skal du læse osv. var en del af hverdagen og en anelse stressende for os begge. Det er nu blevet til en hyggelig stund uden brok og der er nu tid til at samle op i de emner, hvor det er nødvendigt.

  Irene