Forældreworkshops og oplæg for skoler

Kære skoleledere

Forældrenes inddragelse i deres barns læring og trivsel er den vigtigste enkeltfaktor for at løfte børnenes faglige udbytte i undervisningen

Det ved du godt. Næste skridt i den udvikling er at knytte samarbejdet mellem skole og hjem tættere…

God i skolen faciliterer en proces, der munder ud i en gensidigt forpligtende kontrakt mellem lærere og forældre. En kontrakt, der underskrives og gives hånd på, og tjener som rettesnor i alt samarbejde i de ti år forældre, lærere og elever har deres daglige gang i klassen.

God i skolen laver workshops og forløb der skaber forpligtende partnerskab mellem skole og forældre fra forældrenes første møde med skolen. Vi tager forældrene i hånden, og gør det klart, hvor vigtig en rolle de har i forhold til at gøre deres barn god i skolen. Forældrene er barnets vigtigste lærere, og hvis de vil have at deres børn glæder sig til at komme i skole, arbejder hårdt for at lære noget og tager ansvar for hele klassens udvikling, så må forældrene vise det i deres handlinger. “Show – dont tell!

Et hvert forløb  tilpasses din skole – men indeholder ofte: en introaften med “live teater” der tydeliggør klassiske dilemmaer i cases der er lette at forstå – og underholdende. Deltagelse i første forældremøde hvor kontrakten indgåes. Workshop med kontaktforældre der er kontraktens vigtigste ambassadør.

Ring og hør nærmere på 26462162 så kan vi aftale et uforpligtende møde.