Er du også træt af at bekymre dig om skolen?

Bekymrer du dig dagligt eller ugentligt om dit barns skolegang? Tænker du over, om han eller hun lærer det, som er meningen? Bliver bedre og dygtigere? Måske er du endda bange for, at din søn eller datter ikke kan vælge frit på uddannelseshylderne, når den tid kommer.

Er du også træt af at bekymre dig om skolen?

Hvis ja, kan jeg godt forstå det. Det er hårdt og opslidende at bekymre sig, især om noget så vigtigt som ens barns skolegang. Men ikke nok med, at det er opslidende at gå og bekymre sig om skolen, så er det også noget du ikke kan gøre så meget ved. Altså det, som sker henne i skolen. Misforstå mig ikke, man kan tale med og lytte til de dygtige lærere, som er omkring ens barn. Men det er bare ikke sikkert, at de kan gøre så meget mere, end alt det de allerede gør. Resten er op til dig, og her starter bekymringerne. For hvad skal man gøre? Hvordan skal man gøre?

Er du også træt af at bekymre dig om skolen? Klik her for at tilmelde dig God i skolens nyhedsbrev. 

Med God i skolen arbejder jeg for, at hjælpe forældre til danske skolebørn, hjælpe dig, med at slippe af med bekymringerne. Jeg hjælper med at lægge en plan for, hvordan man styrker fagligheden hjemme. Jeg hjælper med, hvordan man får sit barn ud af den dårlige opførsel i skolen. Jeg hjælper med, hvordan man hjælper sit barn udvikle gode arbejdsvaner. Og så hjælper jeg med, at teste dit barn for at se, om han eller hun lever op til det fagligeniveau i matematik og vigtigst, hvor du kan sætte ind for at sørge for, at han eller hun gør. Læs mere om testen her og vejledningsforløbet her.

Vil du læse mere om, hvordan jeg hjælper? Klik her.

Der ligger så meget viden og tips på www.godiskolen.dk allerede.

Her på God i skolen ligger der mange blogindlæg fyldt med mine bedste lærertips. Jeg har lavet en lille samling af dem her. Så hvis du sidder derude og bekymrer dig om skolen, kan det være du kan bruge nogle af indlæggene her. Ellers er du velkommen til at kontakte mig, det kan gøres via min brevkasse lige her eller maria@godiskolen.dk eller på telefon 50871603.

Jeg har for eksempel skrevet om:

Kom igang med at træne matematik og dansk hjemme

Sådan følger du med fagligt, selvom dit barn ikke har lektier for.

Førstehjælp til lektielæsning som ender i skrig og skrål

Mine 6 lektietips

Gode råd til skolehjem samtalen

Læs hvorfor det er vigtigt, at din barn hører starten af timen 

Læs hvad man skal kunne inden man starter i 0. klasse

 

Jeg håber du kunne bruge nogle af indlæggene. Hvis ikke vil jeg igen opfordre dig til at tage kontakt. Jeg vil nemlig rigtig gerne tale med dig om dit barn.

 

Maria Baldus

God i skolen

Udtalelser

 • Maria Baldus har hjulpet vores søn, og os forældre, til at finde vej gennem lektier, koncentrationsbesvær, skoleskift – og deraf frustrationer hos os alle. Nu er det ikke længere en uoverkommelig opgave at lave lektier, at koncentrere sig og holde motivationen oppe. Hendes råd er konkrete og brugbare, og tager udgangspunkt i barnets (og forældrenes) situation. Hun viser en forståelse og indsigt gennem samtalerne jeg har haft med hende, som er både givende og positiv. Jeg vil til hver en tid anbefale Maria Baldus, som rådgiver for forældre med børn der har det svært i skolen.

  Anonym

 • Det har været en fornøjelse at se, hvordan Maria med sin forståelse for det individuelle barn, har formået at nå ud til alle og møde dem lige præcis der hvor de er og på det niveau de er. Styrke ligger på alle forskellige niveauer og det gør Marias også. Hun er på alle måder en grundig og rummende lærer som er svær ikke at holde af.

  Mor Gentofte

 • Du har været en kæmpe støtte for min søn, du formår virkelig at løfte standarden for læring.

  Mor Hellerup

 • Maria er nærværende og god til kontinuerligt at holde os forældre orienteret om processen i timerne og elevernes fremgang.

  Christina 3. Klasses mor

 • Kære Maria.
  Mange tak for din store støtte. Du har udvist empati samt været lyttende og konstruktiv i forbindelse med vores søn. Det er en svær opgave, at arbejde med en dreng der er skoletræt og som betvivler sin faglige kunnen. Vi føler, at vi har fået nogle meget konkrete redskaber, links til nyttige apps og bøger, samt detaljeret referater. Dette har gjort det håndgribeligt og overkommeligt at få opbygget en plan for hverdagen. En plan hvor både lektielæsning og daglige opgaver har hjulpet os godt på vej. Vi ved, at vi får brug for dig igen, når første fase er blevet til en god rutine.
  Mange tak for nu.

  Hilsen os forældre til en dreng på 8 år

 • Efter 3 samtaler med Maria har jeg fået organiseret min datters tid omkring lektier. Det har givet mig et overblik og den dårlige samvittighed er væk. Skynd dig nu at lav det, så skal du læse osv. var en del af hverdagen og en anelse stressende for os begge. Det er nu blevet til en hyggelig stund uden brok og der er nu tid til at samle op i de emner, hvor det er nødvendigt.

  Irene