Er du også træt af at bekymre dig om skolen?

Bekymrer du dig dagligt eller ugentligt om dit barns skolegang? Tænker du over, om han eller hun lærer det, som er meningen? Bliver bedre og dygtigere? Måske er du endda bange for, at din søn eller datter ikke kan vælge frit på uddannelseshylderne, når den tid kommer.

Er du også træt af at bekymre dig om skolen?

Hvis ja, kan jeg godt forstå det. Det er hårdt og opslidende at bekymre sig, især om noget så vigtigt som ens barns skolegang. Men ikke nok med, at det er opslidende at gå og bekymre sig om skolen, så er det også noget du ikke kan gøre så meget ved. Altså det, som sker henne i skolen. Misforstå mig ikke, man kan tale med og lytte til de dygtige lærere, som er omkring ens barn. Men det er bare ikke sikkert, at de kan gøre så meget mere, end alt det de allerede gør. Resten er op til dig, og her starter bekymringerne. For hvad skal man gøre? Hvordan skal man gøre?

Er du også træt af at bekymre dig om skolen? Klik her for at tilmelde dig God i skolens nyhedsbrev.

Med God i skolen arbejder jeg for, at hjælpe forældre til danske skolebørn, hjælpe dig, med at slippe af med bekymringerne. Jeg hjælper med at lægge en plan for, hvordan man styrker fagligheden hjemme. Jeg hjælper med, hvordan man får sit barn ud af den dårlige opførsel i skolen. Jeg hjælper med, hvordan man hjælper sit barn udvikle gode arbejdsvaner. Og så hjælper jeg med, at teste dit barn for at se, om han eller hun lever op til det fagligeniveau i matematik og vigtigst, hvor du kan sætte ind for at sørge for, at han eller hun gør. Læs mere om testen her og vejledningsforløbet her.

Vil du læse mere om, hvordan jeg hjælper? Klik her.

Der ligger så meget viden og tips på www.godiskolen.dk allerede.

Her på God i skolen ligger der mange blogindlæg fyldt med mine bedste lærertips. Jeg har lavet en lille samling af dem her. Så hvis du sidder derude og bekymrer dig om skolen, kan det være du kan bruge nogle af indlæggene her. Ellers er du velkommen til at kontakte mig, det kan gøres via min brevkasse lige her eller maria@godiskolen.dk eller på telefon 50871603.

Jeg har for eksempel skrevet om:

Kom igang med at træne matematik og dansk hjemme

Sådan følger du med fagligt, selvom dit barn ikke har lektier for.

Førstehjælp til lektielæsning som ender i skrig og skrål

Mine 6 lektietips

Gode råd til skolehjem samtalen

Læs hvorfor det er vigtigt, at din barn hører starten af timen

Læs hvad man skal kunne inden man starter i 0. klasse

Jeg håber du kunne bruge nogle af indlæggene. Hvis ikke vil jeg igen opfordre dig til at tage kontakt. Jeg vil nemlig rigtig gerne tale med dig om dit barn.